Hvordan finne god herremote på nett?

rnn.yqe.      -    947 Views

Hvordan finne god herremote på nett?

Det er ingen tvil om at det kan være en utfordring å finne kvalitetsmote for menn på nettet. Det bugner av tilbud til kvinner, men tilbudet til menn er fortsatt forsvinnende lite i forhold. Heldigvis er dette på god vei til å endres, og vi gir deg et par gode tips til hvordan du får mest ut av pengene dine på nett.

suit

Salg

Når det gjelder salg er antagelig julesalget et av de største, og det med god grunn. Over hele landet dumpes plutselig prisene i det julevarer og vintermote skal ut før vår- og sommermote inntar butikkene. Hvis du er smart her kan du kjøpe mange gode varer for en rimelig penge, så lenge du ikke går i fella for å kjøpe noen dårlige fargevalg med stygge mønster der designeren bommet skikkelig, bare fordi det var så billig!

Etikk

Etikk blir et stadig hetere tema både i moteverdenen og varesalg generelt. Dessverre kan nettsider som fokuserer på økologi og etikk ofte være nesten ensidig rettet mot kvinner og barn. Det finnes noe herreklær, men for den motebevisste er det stakkarslig lite å velge mellom. Når det gjelder etikk er kvalitet absolutt en faktor. Kjøp derfor slipsnål og annet tilbehør av god kvalitet som kan vare livet ut. Når det gjelder stil er det ofte å anbefale å gå for stilrene, elegante snitt som du vet du ikke vil gå lei av. Prangende og rare slipsnåler og annet tilbehør er kanskje morsomt en sesong, men så blir det liggende i bunn av en skuff. Husk at den beste stilen tåler tidens tann.

Kort sagt, dersom du ikke finner tilfredsstillende mote på de etiske nettstedene, gå for kvalitet! Kvalitet varer mye lenger, holder bedre i vask, og er generelt mer behagelig, formsydd og slitesterkt. Kvalitetsklær er også mye mer tilbøyelig til å bruke behagelige, naturlige fiber i sine klær, noe både du, lommeboken og planeten vil sette pris på lang sikt!